Futureater

Rólunk

Üdv a futureater blogon!

Hogy mit érdemes enni a jövőben? Leginkább azt, ami jól esik.

Ha megkérdezünk erről a kérdésről szakácsokat, dietetikusokat, őstermelőket, gyerekeket, kertészeket és kutatókat, vagy a nagymamánkat, valószínűleg mindenki másféle választ fog adni. Itt épp ez a cél: végiggondolni, hogyan is lehetne fenntartható módon táplálkozni, és közben kipróbálni néhány jó receptet.

Olyan étrendet próbálunk kialakítani a blogon publikált receptek segítségével, ami egyrészt egészségesen tart minket hosszú távon (de legalábbis nem betegít meg), másrészt nem jelent túl nagy terhet a környezet számára. E két szempontot sokféleképpen lehet értelmezni, de a futureaterrel az ésszerűségre törekszünk, hiszen végső soron az is kérdés, számunka fenntartható-e az adott étrend? Ízlik egyáltalán az adott étel? Ha nem tapasztalunk pozitív hatásokat, mit sem ér az egész.

 

Szerintünk az egészséges és környezetkímélő evés nagyrészt pozitív élményekkel jár. Ezekről az élményekről számol be a futureater, legyen szó receptekről, éttermekről, vagy a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokról.

Főzzünk, együnk és vitatkozzunk együtt – üdv az asztalnál!

__________

Olvass további Futureater recepteket a Marie Claire Magyarország oldalán.

A blog szerzőjének, Füge Katának megjelentek már írásai a Marie Claire print magazinban és az Új Diéta folyóiratban is.

 

Üdv a futureater blogon!

Egyszerű és egészséges recepteket, gasztro-cikkeket, úti beszámolókat és rengeteg sütit találsz itt. Olvass, főzz, és írd meg, hogy sikerült!

Tovább

Archívum